Unutrašnje (ugradne) roletne

Vipol ugradna roletna je odličan proizvod sa atraktivnim dizajnom. Ovakav tip roletne je prikladan za montažu zajedno sa prozorima prilikom izgradnje novih ili rekonstrukcije starih objekata.

Za njij je karakteristično to što se mogu ugraditi isključivo zajedno sa prozorima. Dimenzije kutije ugradnih roletni je 204x194mm, a stiropor ugrađen u samu kutiju pruža Vašem domu ili poslovnom prostoru odličnu izolaciju.

Lake su i za održavanje jer se kutija jednostavno otvara sa unutrašnje strane objekta.


PVC lamela

Lamele za sve tipove PVC roletni, pa čak i unutrasnjih roletni, su iste i izrađuju se od visokokvalitetnog uvoznog granulata sa UV zaštitom.

Dimenzija lamele: 37mm

Boje: Bela, siva i providnaAL lamela

Aluminijumske lamele uvoze se od poznatih evropskih proizvođača i punjene su poluretanskom penom (PUR penom) radi maksimalne energetske efikasnosti i zaštite od buke.

Dimenzija lamela: 39mm i 43mm

Boje: Bela, siva i braonPogon

Pogon kod svih tipova Vipol roletni je standardno na gurtnu (14mm), a opciono može biti na kurblu ili motor sa prekidačem sa ili bez daljinca.


Vođice

Vođice su kod svih Vipol roletni dimenzija 53x22mm, a izrađuju se od PVC materijala, a po želji mogu biti i od aluminijuma. Završna lamela je u oba slučaja od aluminijuma.

Završna lamela se može poručiti sa sistemom zaključavanja koja dodatno osigurava prostor od provale.