PVC Stolarija

PVC stolarija, danas, najrasprostranjeniji vid stolarije na svetskom tržištu. Odlikuju je odlična termoizolaciona svojstva, izuzetan odnos cene i kvaliteta, izdržljivost i fleksibilnost u pogledu zahteva kupca. Pored vrhunske termoizolacije VEKA pvc stolarija pruža visoki nivo sigurnosti vašem domu ili poslovnom prostoru, time što je svaki profil ispunjen čeličnim ojačanjem koji pored bezbednosti poboljšava statiku prozora ili vrata pa je moguće zadovoljiti čak i najzahtevnije prostore.

Da li ste znali da kod nas možete da spojite najbolje i od aluminijumske i od pvc stolarije?

Svojom inovativnošću i stručnošću VEKA je proizvela aluminijumske obloge za sve svoje profile. Tako da je sada moguće zadržati dugovečnost, robustnost i elegantnost koju pruža aluminijumska stolarija i termoizolaciona svojstva koju pruža pvc stolarija. Od spolja izgledaće kao da imate vrhunsku aluminijumsku stolariju, a iznutra uživaćete u toploti PVC stolarije.

Aluminijumske obloge moguće je plastificirati u bilo koju boju po RAL karti boja.


Vipol proizvodi i ugrađuje PVC stolariju odnosno prozore, vrata i klizne sisteme od profila nemačkog koncerna VEKA. Prema statistici iz 2014. godine VEKA je najveći svetski proizvođač PVC profila, iako njihovi proizvodi spadaju u viši segment ponude.

Stolarija je izrađena od materijala koji je moguće reciklirati, a zbog odlične toplotne izolacije sa njima primetno štedimo energiju. U prozorima su standardna IZO stakla 4/16/4 mm LOW E punjeno argonom i sa faktorom propusta U=1.1 W/m2K ili po porudžbini i druga stakla.

Prozori su okovani sigurnosnim okovima nemačkog proizvođača ROTO sa aluminijumskim ručicama u beloj ili srebrnoj boji.

Prednosti naše PVC Stolarije

  • Prozore i vrata izrađujemo i montiramo strogo prema standardima proizvođača profila i okova
  • Profili i okovi su atestirani od strane proizvođača
  • Izradu prozora prilagođavamo ugradnji roletni
  • Najbolji odnos cene i kvaliteta
  • Kompletan servis prilikom zamene postojeće stolarije

Svratite do nas u naš salon u Beogradu ili Novom Sadu i sami se uverite u kvalitet stolarije, robusnost i izdržljivost VEKA profila. Naše ljubazno, obučeno i prijatno osoblje posvetiće vam svu svoju pažnju i znanje kako bismo zajedno sa vama odabrali pravu vrstu profila za vaše nove prozore ili vrata.