Žaluzine


Zaštita

Vipol Žaluzine štite Vaš prostor od svih vremenskih uticaja, a posebno od izloženosti prostora suncu i nepotrebnom pregrevanju. One su takođe pogodne i za zasenčivanje većih površina (veće dimenzije otvora).

Da li ste znali, da žaluzine mogu da smanje temperaturu u objektu za 2 do 3 stepena?

Savremenost

Žaluzine su izrađene od savremenih tehničkih materijala i mogu se poručiti u nekim od standardnih RAL boja, kao što su siva i antracit, koje prate i uklapaju se u većinu eksterijera i enterijera modernog dizajna. Ako imate zahtev za specijalnim bojama iz RAL karte, mi ćemo vam izaći u susret!

Regulacija svetlosti

Regulisanjem ugla lamela omogućava Vam se potpuna kontrola i propuštanje svetlosti i privatnosti u Vašem prostoru. Žaluzine omogućavaju protok svetlosti i u spuštenom stanju što predstavlja veliku prednost u odnosu na “klasične” roletne.

Stabilnost

Zahvaljujući svom jedinstvenom obliku lamela (“C” lamela i “Z” lamela) i robusnim aluminijumskim vođicama, Vipol žaluzine odlikuju izuzetnom čvrstinom i stabilnošću čak i kod loših vremenskih prilika, a za dodatnu sigurnost možete se opredeliti za ugradnju ANTI WIND prohromske nerđajuće sajle debljine 3mm koja pruža zaštitu i od najgorih vremenskih prilika.

Dug vek trajanja

Napravljene od izuzetno kvalitetnih materijala. Same žaluzine izrađuju se od aluminijuma dok su trake na koje se nižu lamele izrađene od kevlara i shodno tome imaju izuzetno dug vek trajanja. Iako je fabrička garancija žaluzina 2 godine, radni vek žaluzina je zato znatno duži.

Pametne žaluzine

Napredovanjem tehnologija i sve većom izgradnjom takozvanih “pametnih kuća” izašli smo našim cenjenim kupcima u susret i obezbedili im svu potrebnu prateću opremu da njihove žaluzine postanu “pametne”. Specijalni daljinci i prekidači koji u sebi imaju tajmere, razne opcije i šablone programiranja potpuno su automatizovali ovaj proizvod.