Trakaste Zavese

Vipol platnene trakaste zavese izrađujemo od platnenih traka širine 127mm ili 89mm. U ponudi imamo preko 50 različitih boja i dezena platana. Izrađuju se od scochguard, shantung i screen platna.

Platnene trakaste zavese su veoma jednostavne za upotrebu i odrzavanje. Platna su tretirana antibakterijskim sredstvima i otporna su na razvoj bakterija.

Screen trakaste zavese se izradjuju od specijalne nezapaljive tkanine i imaju antibakterijsku zaštitu, samim tim su pogodne za bolnice, ordinacije i druge objekte koji zahtevaju takav tip zavesa.

Vipol trakaste zavese su elegantno i moderno rešenje za dekoraciju vaseg poslovnog ili stambenog prostora. Najčešće se koriste za pokrivanje velikih otvora, širokih izloga kao i za unutrašnje pregrađivanje prostorija.

Veoma su jednostavne za upotrebu i održavanje.

Trakaste zavese se mogu otvarati jednostrano na jednu stranu ili dvostrano od sredine ka krajevima.

Sastoje se iz niza traka koje mogu biti širine 127 mm ili 89 mm. Trake se pomeraju pomoću lančića, a radijus njihovog okretanja je 180 stepeni sto omogućuje laku regulaciju nivoa osvetljenosti prostorije.U ponudi nudimo preko 50 različitih dezena traka izrađenih od plastificirane antistatičke, antibakterijske i nezapaljive tkanine koje ne skupljaju prašinu i ne upijaju neprijatne mirise.


GalerijaTehnički detalji


  • Minimalna širina: 600 cm
  • Maksimalna visina: 500 cm
  • Širina garnišle: 4, 6 cm
  • Širina trake: 8, 9 ili 12,7 cm