Pergola V4 Samostojeća Dupla

Samostojeća dupla pergola V4 model predstavlja dve nezavisne pergole od objekta koja se drže na sopstvenoj aluminijumsko-čeličnoj konstrukciji okrenute jedna nasuprot drugoj i time pokrivaju veću površinu.

Platno, težine 850 gr po metru kvadratnom zakačno za poprečne klizne profile kreće se po vođicama i time omogućava otvaranje i zatvaranje pergole. Robusna aluminijumska konstrukcija dodatno ojačana sa još jednim setom čeličnih profila čini ovu pergolu maksimalno izdržljivom na spoljne uticaje.

Ovakva vrsta pergole služi za pokrivanje velikih bašti i terasa, a uz dodatnu opremu može da se kompletno zatvori i da čini prostor za sebe. Idealna je za restorane i kafiće koji imaju velike bašte.

Tubularni SOMFY motori pokreću ovu pergolu, a posebno italijansko platno sa dva lica čini ovaj proizvod jedinstvenim.

Pergola je idealna za kišu jer umesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju.

Kao doplatu, moguće je u svaku pergolu ugraditi LED rasvetu sa regulatorom jačine svetla i daljincem. Takođe, zahvaljujući SOMFY motorima moguće je kupiti pomoćnu automatiku kao što je senzor za vetar i sunce koji otvara i zatvara pergolu u zavisnosti od toga da li ima sunca ili nema ili kada vetar pređe dozvoljenu jačinu.

V4 samostojeca dupla pergola

Boje konstrukcije

Mogućnost odabira nekih od standardnih boja aluminijumske konstrukcije.

RAL boje

GalerijaTehnički detalji


  • Maksimalna širina: 12 m
  • Maksimalni izbačaj: 2x9 m
  • Pogon: Motor