PVC Prozori

VEKA EFFECTLINE petokomorni profil sa ugradnom dubinom od 70 mm. Izrazite potpuno zaobljene linije.

Čelična ojačanja prema VEKA normama. Dihtovanja na krilu i na ramu.

Ugrađuju se isključivo ROTO okovi. Ručke po izboru.

Vrednost prozorskog elementa za staklo 4/16/4 (sa staklom U=1,1) iznosi Uw=1,3 w/m2K.

Mogućnost ugrađivanja samo dvoslojnog stakla.


VEKA SWINGLINE privlači svojim elegantno zaobljenim ivicama, usklađenim proporcijama i dinamičkoj optici. Ovaj sistem pruža visoku izolaciju i optimalnu stabilnost pomoću višekomorne konstrukcije i čeličnog ojačanja, kompatibilnog za sve sisteme sa dubinom ugradnje od 70-mm. Kao opciju moguće je ugraditi sistem sa aluminijumskom oblogom.

Celokupnu harmoničnu sliku upotpunjuje decentna siva zaptivka u krilu i štoku. Široka paleta aktuelnih boja i dekora pruža brojne mogućnosti dekoracije fasade.

Mogućnost ugrađivanja dvoslojnog ili troslojnog stakla.


VEKA SOFTLINE 82 profil ispunjava sve zahteve sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Geometrija profila ovog inovativnog sistema je termički poboljšana i garantuje optimalnu toplotnu izolaciju. Zahvaljujući jedinstvenom VEKA kvalitetu, i debljini zidova profila u klasi A prema RAL sertifikatu, sistem SOFTLINE 82 pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi, koji moraju da ispunjavaju visoke zahteve statike.

Ugradna dubina je 82 mm. Čelično ojačanje prema VEKA smernicama za ojačanje. Termička vrednost profilskog sistema: Uf = 1,0 W/m2K.

Tri nivoa zaptivanja pouzdano štite i od niskih i od visokih temperatura, promaje i vlage. Mogućnost izrade stolarije sa aluminijumskom oblogom u različitim RAL bojama.

Termička vrednost prozora u zavisnosti od vrste stakla, npr.: Uw = 0,91 W/m2K sa staklom Ug = 0,7 W/m2K.

Mogućnost ugrađivanja samo troslojnog stakla.

Cena na upit!

Galerija