Griesser Swiss (Sigurnosne) Žaluzine

Sistemi solarnog zasenčenja pored toga što pomažu u sprečavanju pregrevanja prostorija i stvaranja odsjaja na monitorima kompjutera takođe i štede energiju. Tokom leta, kada sunce sija i napolju je vruće, sigurnosne žaluzine su vrednije od zlata. One smanjuju stepen radijacije, što kao rezultat daje prijatnu temperaturu u prostoriji, istovremeno smanjujući količinu energije potrebnu za hlađenje.

Zimi, inteligentna kontrola sistema solarnog zasenčenja, usmerava solarnu energiju u prostoriju smanjujući troškove za grejanje. To je dobro za vaš budžet kao i za prirodno okruženje. Važne mehaničke komponente su smeštene u vođice i na taj način zaštićene od vremenskih uslova.

Spoljašnje venecijaner roletne se mogu zakrenuti pod bilo kojim uglom, bilo ručno ili automatski,na bilo kojoj visini. Sigurnosni sistem sprečava da dođe do oštećenja kada roletna naiđe na prepreku. Sigurnosni sistem zaključavanja pruža vam zaštitu od provale. Metalunic je takodje i veoma jednostavan za održavanje.


  • Bočni podizni sistem koji ne zahteva održavanje
  • Sigurnosni sistem zaključavanja u svakoj poziciji
  • Sigurnosni sistem za detekciju prepreka
  • Lako održavanje zahvajujući izmenjivim lamelama
  • Bez vidljivih vertikalnih nosača
  • Takođe u ponudi kao solarno rešenje (opcija).

GalerijaMetalunic

Metalunic sigurnosne žaluzine često srećemo u svakodnevnoj praksi. Metalunic žaluzine moguće je pokretati na ručni pogon kako i na automatski pogon nezavisno od okruženja u kome se nalazi žaluzina. Ovaj tip žaluzine obezbeđuje visok nivo zaštite od provala zbog posebnog bezbednosnog uređaja koji se nalazi u žaluzini.

Za sve dodatne informacije posetite sajt kompanije GRIESSER.CH – METALUNIC.Grinotex

Energija se može sačuvati na različite načine. Grinotex je jedan od njih . Zahvaljujući kompletnim sistemom zatvaranja žaluzina bez ikakvog prodora, spoljne žaluzine mogu biti u potpunosti zatvorene. A ako slučajno zaboravite da zatvorite prozor nećete morati da brinete. Bezbednosni uređaj za blokiranje otežava stvari za provalnika.

Za sve dodatne informacije posetite sajt kompanije GRIESSER.CH – METALUNIC.